Pomembne novice za vse ljubitelje hokeja v Mariboru!

V sezoni 2023/24 bodo naši člani sodelovali v državnem prvenstvu (DP) in Mednarodni hokejski ligi (IHL). Na drugi strani bodo članice kluba stopile na mednarodne odre, in sicer v tekmovanjih Mednarodna hokejska liga za članice (WIHL) in DamenEishockey BundesLiga (DEBL). Mlajše selekcije, mladinci, kadeti, dečki in mlajši dečki, se bodo pomerili v razširjenih državnih prvenstvih s klubi iz Slovenije in okolice. Starejši malčki in malčki pa bodo sodelovali v turnirskem sistemu pod okriljem Hokejske zveze Slovenije (HZS).

Pomaknimo se k datumom! Prve tekme sezone so na sporedu že čez 14 dni. 9. septembra 2023 bodo s sezono pričeli kadeti z gostovanjem pri Olimpija, dan kasneje pa bodo mladinci in dečki v Mariboru gostili Triglavane in Jeseničane. Člani bodo na svojo prvo tekmo počakali do torka, 12. 9. 2023, ko bodo ob 19. uri gostili Sij Acroni Jesenice.

Vse domače tekme za vse kategorije bodo potekale v Ledni dvorani Maribor.

Zahvala za podporo!

Tekmovanja ne bi bila mogoča brez predanosti in podpore mnogih, ki nam pomagate. Hvala vsem prostovoljcem, sponzorjem in vsem posameznikom, ki na kakršen koli način prispevate k uspehu našega kluba. Vaša podpora je neprecenljiva in pripomore k razvoju hokeja ter ustvarjanju nepozabnih trenutkov za naše športnike in vse nas.

Prisrčno vabljeni na prvo tekmo sezone! Prisotnost vsakega navijača šteje.

SE VIDIMO V LEDNI!

Ne pozabite nas spremljati na Facebooku in Instagramu ter na Facebooku in Instagramu Lisičk, da ne boste zamudili nobene hokejske akcije. Družbena omrežja so odličen način, da ostanete informirani o vseh dogodkih, turnirjih in novicah. Pridružite se nam na družbenih omrežjih in ostanite povezani z nami.