Hitro se bliža december in z njim praznični čas. Po enoletnem premoru zaradi covida sva se s kolegom Denisom odločila, da bi bilo prav in tudi lepo, če bi hokejisti znova pomagali ljudem v stiski. Ponovno sva navezala stik z gospodom Borisom Krabonjo, ki je vodja neprofitne organizacije UP-ornik.

Hrano za ljudi, ki jo potrebujejo, bomo začeli zbirati v sredo, 1. decembra 2021, v prostorih našega kluba (kontejnerji za domačim golom). Lepo prosimo vse tiste, ki ste pripravljeni pomagati in prispevati, da to naredimo po naših najboljših močeh. Zbirali bomo vse, od sladkega do slanega. Veseli bomo hrane, ki ima morda daljši rok trajanja in tudi takšne, ki polepša trenutke (npr. kava, čokolino). Hrano lahko prinesete v prostore kluba, trenerji pa vas bomo usmerili do zbirnega prostora. Zbirali jo bomo do nedelje, 19. decembra. Takrat bomo pozvali člane posameznih selekcij Lisjakov, da pomagajo pri prevozu in prenosu zbrane hrane na sedež društva UP-ornik. Tako bodo tudi otroci lahko del te prostovoljne akcije in si pridobili izkušnjo, kako je, ko pomagaš drugim v stiski.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede zbiranja hrane, sva vam na razpolago Denis Kadić (kadic77@gmail.com) in Luka Jurić (luka.jurix@gmail.com). UP-ornik je predstavljen na spletni strani: www.up-ornik.si.

Za vaš trud in za vso prispevano hrano se vam že sedaj zahvaljujeva.

Denis Kadić in Luka Jurić