Postani Lisjak

POSTANI NASLEDNJA ZVEZDA – POSTANI LISJAK!

NAJ SE VAŠ OTROK ZABAVA NA LEDU!

Ali ste vedeli, da je analiza telesnega razvoja več kot 20.000 otrok (od 1. do 9. razreda), izvedena po epidemiji v juniju 2020, pokazala, da je prišlo do NAJVEČJEGA UPADA GIBALNE UČINKOVITOSTI SLOVENSKIH OTROK V ZGODOVINI!  Zgodil se je upad prav vseh gibalnih sposobnosti tako pri fantih kot pri dekletih. Splošna gibalna učinkovitost je pri povprečnem otroku po dvomesečnem omejevanju gibanja UPADLA ZA VEČ KOT 13 %. Najbolj je upadla splošna vzdržljivost, zelo velik upad pa se je zgodil tudi v koordinaciji gibanja celotnega telesa. Najpogostejši upad so zaznali pri otrocih med 9. in 11. letom starosti! (vir: SLOfit 2020, Fakulteta za šport, UNI LJ)

To se je zgodilo v letu 2020, samo po dveh mesecih izolacije. Sklepamo, da je gibalna učinkovitost še dodatno upadla v zadnjem letu, ko so bili otroci ponovno omejeni na dom in brez aktivnega gibanja.

Ne odlašaj!
Pripelji otroka na HOKEJ še DANES!

Vpis v šolo hokeja

HOKEJ?

Z leti vedno bolj priljubljen skupinski šport v mestu, ki tvojemu sinu ali hčerki omogoča razvijanje miselnih in telesnih sposobnostih. Pridružita se mladim hokejistkam in hokejistom, ki se na zabaven način učijo drsati in igrati hokej na ledu. Postani Lisjak!

Lisjaki in Lisičke se drsanja in igranja hokeja učijo od usposobljenih in izkušenih trenerjev, ki delajo po najmodernejših smernicah hokejskega treniranja, ki se uporabljajo v najrazvitejših hokejskih državah in so odobrene s strani mednarodne hokejske zveze (IIHF).

Vabljene tako punce kot fantje, ki bi radi drsali in se preizkusili v igranju hokeja na ledu. Če ne znaš drsati, te bodo naši trenerji naučili. Vsakemu hokejistu začetniku se individualno posvetimo, ga naučimo drsat in pomagamo, da osvoji znanje s katerim se priključi svoji starostni skupini.

KDO SE LAHO VPIŠE?

DEKLICE in DEČKI (stari med 2 in 10 let)


KDAJ POTEKA VPIS?

Vsak ponedeljek med 17. in 19. uro


KJE POTEKA VADBA?

Ledna dvorana Maribor, Koresova ulica 7 (nasproti Dvorane Tabor)

ŽELIŠ DODATNE INFORMACIJE?

Trener Luka (+386 41 423 054; luka.jurix@gmail.com)

Pisarna HDK Maribor (+386 41 695 168; info@lisjaki.net)

Direkten kontakt na messengerju: m.me/mariborhockey


ALI MOJ OTROK POTREBUJE HOKEJSKO OPREMO OB PRVEM OBISKU?

Seveda ne. Naj pride športno oblečen(a), zraven prinesite rokavice in drsalke (če le-teh nima, si jih lahko pri nas brezplačno izposodi).

KOLIKO STANE ČLANARINA?

Letna članarina za otroke do 11-ega leta starosti (tiste, ki ne igrajo v tekmovanju pod okriljem Hokejske zveze Slovenije) znaša 750 €, prvo sezono treniranja pa 500 €. Za drugega otroka je članarina polovična. Lahko se jo plača v enkratnem znesku ali pa v 10-ih, torej za vsak mesec sezone. Članarino za otroka se prične plačevati drugi mesec po včlanitvi v klub, prvi mesec treningov so otroci članarine oproščeni.

ZAKAJ IZBRATI HOKEJ NA LEDU?

Otroci bi odgovorili:”ZABAVA, ZABAVA in ZABAVA.” Hokej je bil, je in bo noro dober šport za otrokov razvoj. Je najhitrejši ekipni šport na svetu in zato izredno dinamičen šport, ko se lahko v vsakem trenutku igre zgodi nešteto možnih situacij. Zraven sklepanja prijateljstev za življenje in tovarištva, ki ga ekipni športi prinesejo, sta nepredvidljivost in hitrost igre tista, ki sta glavni razlog, da se otroci odločijo za hokej in morda še pomembneje, v njem ostanejo. Prinese jim tudi samostojnost, ki je danes tako zelo ogrožena pri mladih. Preveri zgodovino razvoja igranja hokeja na ledu v Mariboru TUKAJ.

KONTAKTNI OBRAZEC