Z veseljem sporočamo, da se približuje začetek novega poglavja za naše Lisičke!

Po izjemnem uspehu v pretekli sezoni, ko so osvojile naslov prvakinj lige WIHL in obenem postale državne prvakinje, smo se odločili, da stopimo še korak naprej. V sezoni 2023/24 se bomo pridružili razširjenemu avstrijskemu prvenstvu za ženske (1. Damen Eishockey Bundesliga – DEBL). To je izjemna priložnost za našo ekipo, da se preizkusi na mednarodnem ledu in pokaže svoj talent širši publiki.

V soboto, 3. junija, se je vodstvo Lisičk odpravilo v Ansfelden, kjer je potekal prvi sestanek vodstva in udeležencev lige DEBL. Skupaj s predstavniki avstrijskih klubov iz Gradca, Celovca, Beljaka, Dunaja in Linza ter predstavnikom madžarskega kluba, smo se pogovarjali o načinu in pogojih tekmovanja v prihajajoči sezoni. Zaenkrat lahko z veseljem razkrijemo, da se bo tekmovanje začelo 16. septembra 2023.

Naša ekipa komaj čaka, da izve več o sistemu tekmovanja in vseh navdušujočih podrobnostih, ki jih prinaša liga DEBL. Sledite nam, saj bomo takoj, ko bomo prejeli dodatne informacije, delili vse podrobnosti z vami. Prepričani smo, da nas čaka nepozabna sezona, polna napetih dvobojev, strastnih navijačev in športnega vzdušja.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem našim podpornikom, sponzorjem in ljubiteljem hokeja na ledu, ki nas vseskozi spodbujate in verjamete v našo ekipo. Skupaj bomo premikali meje in dosegli še več!

Ostanite z nami in spremljajte našo pot do novih zmag!

Ekipa Lisičk