Z navdušenjem sporočamo, da se članska ekipa Lisjakov s prihodnjo sezono pridružuje Österreichische Eishockey Liga (ÖEL). Prestižna liga, ki vstopa v svojo četrto sezono, bo našim igralcem prinesla nove izzive in priložnosti za napredovanje ter dokazovanje. S priključitvijo ÖEL bomo v rednem delu tekmovali proti vrhunskim ekipam iz Avstrije, kot so ATSE Graz, Kapfenberger SV, UEHV Traunsee Sharks Gmunden in Wiener Eislauf-Verein.

Prvo kolo bo na sporedu 12. oktobra 2024, točen razpored tekem pa objavimo takoj, ko bo znan. Naši igralci so pripravljeni pokazati svojo predanost, spretnosti in športni duh, ki jih odlikujejo. Verjamemo, da nas čaka posebna sezona in ponosni smo, da bomo lahko tekmovali v ligi, kjer bomo deležni derbijev s štajerskimi kolegi.

Člansko ekipo bo tem izzivom naproti peljal nov trener. Vodenje moške članske ekipe prevzema Jure Verlič, dolgoletni član HDK Maribor, pravzaprav »otrok« mariborskega hokeja, ki je uspešno deloval tudi v tujini. Po osmih sezonah trenerskega dela v HDK Maribor z mlajšimi selekcijami v HDK Maribor prevzema moško člansko ekipo.

Spremljajte naše priprave na naših spletnih omrežjih Facebook in Instagram ter naš debi v ÖEL. Bodite del te vznemirljive nove zgodbe v zgodovini Lisjakov. Skupaj bomo dokazali, da so Lisjaki pripravljeni na velike izzive in zmage!

Več o prihajajoči sezoni ÖEL lahko preberete tukaj.

Aktualne novice pa spremljajte na Facebook in Instagram.