hcm logo web

NIČ VAS NE STANE ČE STE DOBRODELNI (Namenite del dohodnine tistim, ki so vam pri srcu)

Vsako leto je potrebno premisliti in se odločiti, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine. Škoda bi bilo, da ne bi izkoristili možnosti in in do 0,5 % od odmere dohodnine namenili upravičencem do donacij, med katerimi je tudi HDK MARIBOR

Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, tako lahko namenite nam, mi pa bomo lahko še naprej izvajali naše poslanstvo.

Kakšen je postopek?

Zavezanci za dohodnino, ki se še niste odločili ali želite spremeniti svojo odločitev, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, morate izpolniti poseben obrazec in ga poslati na davčni urad do konca decembra za tekoče leto ali pa obrazec oddate preko eDavkov.

Enako morate storiti vsi, ki ste upravičenca do donacij že določili v preteklih letih, pa ga želite sedaj spremeniti.

Če želite del od odmere dohodnine nameniti HDK MARIBOR:

  1. Izpolnite obrazec: Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (V obrazec vpišite svoje podatke in se podpišite.)
  1. Pošljite obrazec na naslov vašega finančnega urada. Spisek in naslove finančnih uradov najdete TUKAJ.


Hvala vnaprej v imenu vseh Lisjakov!

 

POSTANI NASLEDNJA ZVEZDA - POSTANI LISJAK

NAJ SE VAŠ OTROK ZABAVA NA LEDU!

Ali ste vedeli, da je analiza telesnega razvoja več kot 20.000 otrok (od 1. do 9. razreda), izvedena po epidemiji v juniju 2020, pokazala, da je prišlo do NAJVEČJEGA UPADA GIBALNE UČINKOVITOSTI SLOVENSKIH OTROK V ZGODOVINI!  Zgodil se je upad prav vseh gibalnih sposobnosti tako pri fantih kot pri dekletih. Splošna gibalna učinkovitost je pri povprečnem otroku po dvomesečnem omejevanju gibanja UPADLA ZA VEČ KOT 13 %. Najbolj je upadla splošna vzdržljivost, zelo velik upad pa se je zgodil tudi v koordinaciji gibanja celotnega telesa.Najpogostejši upad so zaznali pri 9-, 10- in 11-letnikih! (vir: SLOfit 2020, Fakulteta za šport, UNI LJ)

To se je zgodilo v letu 2020, samo po dveh mesecih izolacije. Sklepamo, da se je gibalna učinkovitost še dodatno upadla  v preteklih treh mesecih, ko so bili otroci ponovno omejeni na dom in brez aktivnega gibanja.

Ne odlašaj!
Pripelji otroka na HOKEJ še DANES!

Z leti vedno bolj priljubljen skupinski šport v mestu, ki tvojemu sinu ali hčerki omogoča razvijanje miselnih in telesnih sposobnostih. Pridružita se mladim hokejistkam in hokejistom, ki se na zabaven način učijo drsati in igrati hokej na ledu.

Lisjaki in Lisičke se drsanja in igranja hokeja učijo od usposobljenih in izkušenih trenerjev, ki delajo po najmodernejših smernicah hokejskega treniranja, ki se uporabljajo v najrazvitejših hokejskih državah in so odobrene s strani mednarodne hokejske zveze (IIHF).

Vabljene tako punce kot fantje, ki bi radi drsali in se preizkusili v igranju hokeja na ledu. Če ne znaš drsati, te bodo naši trenerji naučili. Vsakemu hokejistu začetniku se individualno posvetimo, ga naučimo drsat in pomagamo, da osvoji znanje s katerim se priključi svoji starostni skupini.

KDO SE LAHO VPIŠE?

DEKLICE in DEČKI (stari med 4 in 10 let)


KDAJ POTEKA VPIS?

Vsak torek med 17. in 19. uro


KJE POTEKA VADBA?

Ledna dvorana Maribor, Koresova ulica 7 (nasproti Dvorane Tabor)


ŽELIŠ DODATNE INFORMACIJE?

Trener Luka (+386 40 517 293; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Pisarna HDK Maribor (+386 41 659 168; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

Direkten kontakt na messengerju: m.me/mariborhockey


ALI MOJ OTROK POTREBUJE HOKEJSKO OPREMO OB PRVEM OBISKU?

Seveda ne. Naj pride športno oblečen(a), zraven prinesite rokavice in drsalke (če le-teh nima, si jih lahko pri nas brezplačno izposodi).

 

KOLIKO STANE ČLANARINA?

Za prvi mesec je otrok opravičen članarine, letna članarina (12 mesecev) za otroke do 12.leta znaša 650€ in jo je mogoče poravnati v desetih obrokih (10). Letna članarina za otroke starejše od 12 let, ki so vključeni v uradni tekmovalni program HZS znaša 900€. Članarina za brata ali sestro je polovična, tretji je pa članarine oproščen.

KAKO JE POSKRBLJENO ZA VARNOST IN ZDRAVJE OTROK V ČASU COVID-19?

V luči ukrepov smo treninge prilagodili tudi Lisjaki in Lisičke. Upoštevamo vse smernice NIJZ, zato je vadba zaenkrat prilagojena in je za varnost otrok poskrbljeno v skladu z vsemi navodili.

 Pridi na hokej

ZAKAJ IZBRATI HOKEJ NA LEDU?

Tradicija igranja hokeja na ledu se v Mariboru nadaljuje že več kot 30 let in v teh letih se nam je pridružilo že veliko hokejistov in hokejistk, ki so se kot otroci na ledu predvsem zabavali, kasneje pa skozi igranje hokeja na ledu naučili spoštovanja, kreativnega in logičnega razmišljanja, prilaganja skupini, samostojnosti, odrekanja, spopadanja s porazi, predvsem pa razvili telesne in mentalne sposobnosti, ki so jim v življenju prišle še kako prav.

OGLEJ SI VIDEO INTERVJU S STARŠI MLADIH HOKEJISTOV


KAKO POTEKAJO NAJBOLJ ZABAVNI TRENINGI NA SVETU?TUDI STARŠI SE ZABAVAJO NA LEDU!

Organiziramo treninge hokeja na ledu za starše.

 
POSTANI NASLEDNJA ZVEZDA!

Naši ambasadorji kluba, ki so uspeli in zaigrali za slovensko reprezentanco so Jan Muršak, Mitja Robar, Matija Pintarič, Miha Verlič, Miha Štebih in Jan Drozg.

 

VABLJENI!
Vaši Lisjaki!